Lánybúcsú szervezés

5 tévhit a lánybúcsúkról

Ez az 5 tévhit, akár képes tönkre tenni is a lánybúcsút!

Ma már nem egészen úgy néz ki egy lánybúcsú, mint ahogy 15 évvel ezelőtt kinézett..

Ott még alap volt a táncos fiú, na és persze az, hogy rohadt kínos feladatokat kellett a menyasszonynak végre hajtania. 

STOP! Számoljunk le a cringe lánybúcsúkkal…

Az egyik legnagyabb hiba, ha a menyasszonyra vagy a csapatra ráakarunk erőltetni valamit, amit nem akar/akarnak. Egy lánybúcsúnak nincsenek kőbe véset szabályai. Nincs olyan, hogy valamilyen feltételnek muszáj teljesülni, különben ezt nem nevezhetjük lánybúcsúnak, csak egy szombat délutánnak.

Összeszedtem 5 olyan korlátozó tévhitet, ami a lánybúcsú vesztét okozhatja

☛ 5.Tévhit

"Csak lányok vehetnek részt a bulin"

Ajándékötlet: lánybúcsú

Jó, ettől még nem megy fuccsba a buli, de akkor is egy tévhit 🙂

A legtöbb esetben valóban csak a barátnők, hugicák, nővérek, kolléganők.. szoktak részt venni a lánybúcsún, de ennek nem feltétlen kellene így lenni! Miért ne lehetne ott a menyasszony egyik gyerekkori barátja csak azért mert hímnemű?!

Sőt, azzal sincsen semmi probléma, ha a lány és legénybúcsús csapat egyszer csak összejön és közösen folytatják az ünneplést. (Persze ez csak akkor opció, ha mind két csapat részéről rendben van a találka)

Amikor leültök a menyasszonnyal, hogy megírjátok a résztvevők listáját (mert ugye ezt megkérdezed tőle?!), és tudod, hogy van olyan, akit egyébként szívesen látna a lánybúcsúján, csak nem akarja meghívni, mert fiú, akkor nyugodtan dobd fel neki, hogy ez csak egy tévhit. Nincs jelentősége! Hívjon meg mindenkit, akit szívesen látna az utolsó hajadon estéjén. 

Kattints a képre az ingyen letölthető játékokért

☛ 4.Tévhit

„Nincs lánybúcsú táncos fiú nélkül”

Az a helyzet, hogy  DE VAN!

Készítettem egy saját felmérést, aminek az lett az eredménye, hogy a menyasszonyok 70%-a nem szeretne az utolsó hajadon buliján egy olajos testű., tangabugyi csávó karjaiban vonaglani..

Tehát, ha meglepetés vetkőzést tervezel, akkor gondold át még egyszer, mert manapság már nagyon mellé lehet ezzel nyúlni.!

☛ 3.Tévhit

„Kötelező játékokat játszani”

NEM, ez sem igaz! Ahogy azt már említettem, nincsen kötelező eleme a lánybúcsúnak. Persze, vannak játékok, amik nagyon gyakran előfordulnak a lánybúcsúkon, mint például a „Férjismereti teszt”, de ez még nem azt jelenti, hogy már pedig valamit játszani kell, ha fene fenét eszik is. ಠ_ಠ

Itt ismét  éedemes érdeklődni az aránál, hogy szeretne-e bármiféle játékokat. Majd ezután következik, hogy a résztvevők, hogyan állnak ehhez a kérdéshez. Ha, abszolút nem látsz nyitottságot a játékok iránt, akkor inkább találj ki valami mást. Mondjuk keress egy olyan programot, amit a csapat minden tagja élvezni fog.

4 lány mosolyogva szelfizik az autóban

☛ 2.Tévhit

„P*nisz kell mindenhová”

Miért is kellene egy lánybúcsút tele rakni férfi nemiszervekkel?

Nem arról van szó, hogy nem lehet 1-2 vicces p*nisz alakú kelléket vinni a bulira, de azért naa, csak mértékkel! Semmi vicces nincs abban, amikor a falon ilyen lufik díszelegnek, a szívószálnak és sütinek is kötelezően ilyen formájúnak kell lennie..

És hát a kedvencem, amikor egy szórakozóhelyen megjelenik egy lánybúcsús csapat, f*sz hajpánttal a fejükön.. nem mondom megmosolyogtat, de néha a jóból is megárt a sok!

Nem rég olvastam egy történetet, amit most szeretnék veled is megosztani:

A lánybúcsú résztvevői egy tortát rendeltk a menyasszonynak, marcipán pénisszel a tetején. Ebben  még nincs is semmi különös, de ami ezután következett, na de ami ezután következett..

A torta átadását követően, megkérték az ünnepeltet, hogy mutassa meg a kis figurán, milyen jó dolga lesz a férjének.ಠ_ಠ

Még ez is belefér(het), otthon, a szűk barátok előtt. DE ez az eset egy szórakozóhelyen történt, ráadásul a DJ lehalkította a zenét a torta átadásakor, így az egész diszkó árgus szemekkel figyelte a fejleményeket.. [halál ciki]

A menyasszony a csoportos nyomás hatására, természetesen megtette, amit vártak tőle.. Ennek az lett az eredménye, hogy a műsort követően az ara sírva elrohant, és ezen a ponton a lánybúcsú véget ért.  

A tanulság ebből az, hogy szervezőként semmiképpen, ne hozd kínos helyzetbe a menyasszonyt, és nem kell tele rakni f*sszal a lánybúcsút.

☛ 1.Tévhit

„A menyasszonynak nem szabad semmiről tudnia”

Oooo, dehogy is nem! A tapasztalat azt mutatja, hogy azok a lánybúcsúk a legjobbak (a menyasszony szemszögéből), amibe  ő maga is be lett avatva!

Ez nem azt jelenti, hogy  mindent tudnia kell.. Elég, ha alapvető kérdésekre válaszol.

Faggasd ki, hogy milyen lánybúcsút képzeld el magának. Hiába mondja, hogy „Hááát nem is tuuudom”.. DE tudja ˗ˏˋ ★ ˎˊ˗, ebben biztos vagyok! Már legalább fél év szervezi az esküvőt, egész biztosan fantáziált már arról, hogy milyen lesz a lánybúcsúja. Irányított kérdésekkel próbálj meg kiszedni belőle mindent, annak érdekében, hogy a számára legideálisabb lánybúcsút kaphassa.

Ezeket kérdezd meg tőle:

 

  • Elképzelted már, hogy milyen lenne a számodra a tökéletes lánybúcsú?
  • Szeretnél valahová elutazni?
  • Van esetleg olyan hely, ami szerepel a bakancslistádon?
  • Mit gondolsz a táncos fiúkról?
  • Szeretnéd, ha lennének játékok a búcsún?
  • Milyen programon vennél részt szívesen?

És még egy csomó ezekhez hasonló kérdés fog téged segíteni, az ideális lánybúcsú megszervezésében.

 Na, és persze ez a 10 részes e-mail gyűjtemény, amely végig kísér a lánybúcsú szervezés 0.lépésétől egészen az utolsó legurított vodka-narancsig.

Ne, habozz iratkozz fel, és vidd magaddal ezt a 3 db [INGYEN] letölthető játékot, és mellé a rengeteg hasznos

  • tippet,
  • útmutatót,
  • ötletet. 

Kattints a képre az ingyen letölthető játékokért

Mischl Szabina

Köszönöm, hogy elolvastad 🙂

Mischl Szabina vagyok, a csajosest.hu szerkesztője. A célom ezekkel a tartalmakkal, hogy értékes információkat adjak át a lánybúcsút szervezőknek. A gyakorlatban is használható tippekkel, tanácsokkal szeretnélek ellátni téged, hogy a barátnődnek szép emlék maradjon az utolsó hajadon bulija.

Tarts velem!

Az elöző cikk tartalma:

Felelsz vagy Mersz lánybúcsúra. Dobd fel a bulit ezzel az izgalmas és szórakoztató társasjátékkal…

☟ Kattints a képre ☟

Szóljon hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

négy × 5 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .