Lánybúcsú játékok

Lánybúcsú játékok szórakozóhelyre

Miután meg van az ideális szórakozóhely, kezdődhet a lánybúcsú játékok keresése. A tízen évvel ezelőtti lánybúcsúk alap játéka volt a petrezselyem árulás és az idegenek bevonása, de mindenekelőtt a menyasszony kínos helyzetbe hozása.

Az utolsó hajadon bulin nem arra vágynak a mátkák, hogy életük égésében legyen részük.. épp az ellenkezőjére! Azt szeretnék, hogy ez a nap csak róluk szóljon. Az esküvő szervezés rengeteg fejfájással jár. A lánybúcsúnak az a lényege, hogy kiengedjék a fáradt gőzt, és maradéktalanul jól érezzék magukat.

Szervezőként ez a teher most a te válladat nyomja. Meg kell szervezned a barátnőd lánybúcsúját úgy, hogy jó emlék maradjon a számára! Ehhez fontos figyelembe venned az ő igényeit, személyiségét, akaratát.

A játékokkal kapcsolatban érdemes néhány dolgot tisztáznotok.

  1. Hajlandó e szóba állni idegenekkel?
  2. Zavarja e, ha a szórakozóhelyen vagy utcán őt nézik?
  3. Hogy áll a pajzán játékokhoz?

Ezt követően elkezdheted keresni az ideális játékot.

Szórakozóhely esetében (persze, függ a helytől), nem feltétlen a szóbeli játékok a legideálisabbak, hiszen a hangos zenétől nem fog mindenki mindenkit hallani.

#1. Fénykép Bingo

Lánybúcsú játékok

A Fénykép Bingo eltér az eredeti változattól de a lényege hasonló.

5×5-ös négyzetre van szükség a játékhoz. Ha öt egymást követő kocka ki van pipálva akkor a játékos nyert. Ez lehet vízszintes, függőleges vagy keresztben is.

A Fénykép Bingón számok helyett szituációk, leírások, tárgyak szerepelnek. Mint például „fehér kerítés, ordas macska, miniszoknyás csaj, rózsaszín koktél, stb. A lapon lévő dolgokat pedig a menyasszonynak le kell fotózni. Szóval a példánál maradva, ha útközben lát egy fehér kerítést, amit lefotóz, akkor kipipálhatja azt a részt és még másik négyet kell abból a sorból keresni a nyereményért.

Kitalálhattok valami jutalmat, amit akkor kap, ha teljesítette a feladatot.

Érdemes nem csak egyszerű dolgokat ráírni, lehet nehezíteni a menyecske dolgát. De csak, hogy érezze a törődést.

Az elkészített képekből a végén össze állíthattok egy kollázst, ami megmarad emlékként.

#2. Gyűjtés (aláírás vagy szelfi)

A szelfik meg maradnak a lánybúcsú kézzel fogható emlékeként

Ehhez fontos, hogy a menyasszony olyan beállítottságú legyen, akit nem érint kellemetlenül az idegenekkel való kommunikáció. A változó világ miatt , manapság egyre kevesebben nyitottak az ilyesmire. Mind a menyasszonyok részéről, mind a megszólított idegenek részéről lehet ez a szitu kényelmetlen. Nem árt vigyázni, hogy kit szólít le az ember!

Na, de ne legyünk ennyire borúlátóak. 🙂

A játék lényege, hogy vesztek az ünnepeltnek egy fehér pólót, amit X számú aláírással kell megtölteni. Az aláírások lehetőleg férfiaktól származzanak, még jobb, ha helyes az illető, az plusz pontot ér. =)

A másik opció a szelfi gyűjtés. Határozzátok meg, hogy hány darab szelfit kell a menyasszonynak készíteni, de a választást bízzátok rá, hogy kit talál szimpatikusnak.

A teljesített feladatot jutalmazhatjátok valami kellékkel, mondjuk egy tiara, varázspálca vagy bármilyen vicces kiegészítővel.

#3. Találd meg a férfit

Lánybúcsú játékok

Igaz, az ara megtalálta élete szerelmét, de ezen az estén még utoljára a játék keretein belül, körbe nézhet a piacon.

Írjatok össze férfiak jellemzőiből egy listát. A menyasszonynak az lesz a feladata, hogy az este folyamán levadássza ezeket az urakat. Pl. Fehér gatyás 30as srác, Egy srác sör hassal, Szakállas, A macsó, stb.

A helyzet itt is ugyan az, mint eddig volt. Nem kell feltétlen oda menni a férfiakhoz, elég az is, ha a listán kipipálja a megtalált egyedet és valamelyik résztvevőnek megmutatja bizonyítékként.

Ezt a játékot össze lehet kötni a Szelfi gyűjtős játékkal.

#4. Mi van a táskádban

Mutasd a táskád, megmondom ki vagy!

Ez egy pár éve nagy trend volt az interneten. A lánybúcsúba úgy lehet ezt a játékot beilleszteni, hogy összeírtok olyan dolgokat amik meglapulhatnak egy női táskában. Ezt követően random húzzátok ki a szavakat. A cetlin szereplő tárgyat (Pl. Rúzs) mindenki kezdje el keresni a saját táskájában, ha fixen tudod, hogy akkor természetesen nem kell keresned, de mondjuk egy sebtapasz lehet, hogy bujkál valahol. Sosem lehet tudni, hogy mi lapul egy női táskában.

Aki megtalálja annak inni kell egy kortyot, akinek nem rejti a táskája, az ezt a kőrt megúszta.

#5. Dudálj és iszunk

Lánybúcsú játékok

Készítsetek egy nagyméretű táblát, amire a következőt írjátok: ” Dudálj és iszunk”.

Ezt már menetközben az utcán is használhatjátok. ( Ott a legjobb) . De akár a bár, kocsma vagy szórakozóhely teraszára is vihetitek magatokkal, ahol az autósok láthatják a táblátokat és késztetést fognak érezni arra, hogy hangos dudaszóval jelezzék az ivás idejét.

Minden egyes duda után kortyoljatok bele az italotokba. Azért nem írom, hogy húzzátok meg a poharat vagy az üveget, mert egy forgalmas helyen hamar Zacher Gáborral fogtok találkozni a helyes Chippendales fiú helyett.

Ez a játék megfogja alapozni a hangulatot, persze csak mértékkel játszva.

Végszó

Ugyan ez igaz a többi játékra is, nem az a cél, hogy mindenki K.O-ra igya magát. A mérték az igazi érték.

Keresd ki azt a játékot, ami a legjobban passzol a menyecskéhez. Neki kell aznap este a legjobban érezni magát.

Hajrá! Szervezésre fel!

Mischl Szabina
Mischl Szabina

Rólam:

A célom ezekkel a tartalmakkal, hogy értékes információkat adjak át a lánybúcsút szervezőknek. Hasznos, a gyakorlatban is használható tippekkel, tanácsokkal szeretnélek ellátni téged, hogy a barátnődnek szép emlék maradjon az utolsó hajadon bulija.

Köszönöm, hogy velem tartasz!

Itt olvashatsz a szervezés lépéseiről.

Várj még egy percet! 
Milyen lánybúcsút szeretnél szervezni? Ha, csak egy "elmegy" szintű bulit, akkor kattints az X-re. Ha, egy felejthetetlen testreszabott lánybúcsút, akkor iratkozz fel erre az 10 részes hírlevél sorozatra! A feliratkozással a tiéd lehet egy csomó hasznos infó, ingyen letölthető játékok, eskü, fogadalom és ötletek. Tarts velem!
Legyen az általad szervezett lánybúcsú a földkerekség legjobb bulija!

Szóljon hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

öt × 3 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .