Felelsz vagy Mersz?
Érdekes,  Lánybúcsú játékok

Felelsz vagy Mersz, társasjáték LÁNYBÚCSÚRA

Emlékszek, amikor tiniként a nyári táborban, alvás helyett, „Felelsz vagy Mersz”-et játszottunk. Nem is kellett hozzá más, mint egy üres üveg, ami természetesen NEM  egy boros üveg volt.

Hamar eljutottunk a kedves és ártatlan kérdésektől , mint a „mit csinálnál, ha gazdag lennél”-től  a „szaladj végig félmeztelen a tábor udvarán”. Persze ezt a szürreális jelenetet NEM nézi végig egy alvászavaros tanár, aki aztán olyan büntetést szab ki az egész csapatra, hogy a fülünk is ketté áll…

Fiatalság, bolondság!

Ha, valaki sosem játszotta ezt a játékot, gyorsan elmesélem, hogyan is néz ki:

Minimum ketten, de inkább többen, leültök a földre, az üveg pörgése fogja meghatározni, hogy ki lesz a soron következő. Akire rámutat az üveg annak, „felelni” kell egy kérdésre vagy egy feladatot végrehajtani.

Egészen biztosan láttál már olyan filmet, amelyben ezt a játékot játszák. 

 

Ez a "Felelsz vagy Mersz " más mint a többi

Zsófia véleménye a Felelsz vagy mersztársasjátékról: Kellemes csalódás

A következőkben arról a Felelsz vagy Mersz lánybúcsús játékról lesz szó, amelyet Laurencsik Beatrix álmodott meg, és fejlesztette tökéletesre, egy  izgalmas lánybúcsúhoz.

Több, mint 1 évet töltöttem kutató munkával, míg végül összeálltak a játékok végleges verziói

Többségében az interneten található, Felelsz vagy Mersz játékok, két véglet között mozognak. Az egyik oldalon unalmas, buli rohasztó kérdéseket talál az ember, a másikon  pedig olyan pajzán feladatokat/kérdéseket, amiktől még a felnőtt filmesek is elpirulnak.

Bea ezt szerette volna elkerülni! Ez a társas olyan lánybúcsús csapatoknak készült, akik szeretnének nevetgélni, vicces feladatokat végrehajtani, miközben a méltóságukon sem esik csorba.

Ennek az eredménye egy olyan pakli lett, amely izgalmas, elgondolkodtató, és néha pikáns kérdéseket, feladatokat rejt magában. Azonban egyik kártya célja sem az volt, hogy kivitelezhetetlen és közönséges
feladványok legyenek rajta. Sőt, ha a kihúzott kérdéssel/feladattal mégsem
tudsz azonosulni, természetesen passzolási lehetőséged is van. 

A játék menete és a tartalma

Felelsz vagy Mersz szabályzata

Ez egy interaktív társasjáték, 50 vérpezsdítő kérdéssel és 50 izgalmas feladattal találkozhattok a doboz fedele alatt.  Hosszú órákra elegendő játékot garantál. 

Általában 4-10 fő számára ideális,
hiszen az sem jó, ha túl kevesen, az sem,
ha túl sokan vannak.
Ha túl kevesen: túl sok kérdés/feladat hárul egy emberre,
ha túl sokan, akkor sokat kell várni, míg 1-1 emberre esik a játék.

A játék kétféle paklit tartalmaz. Az egyikre a „csajok”, a másikra a „menyasszony” felirat került. Amikor rá kerül a következő játékosra a sor, akkor húz a pakliból egy kártyát.

De még mielőtt megnézné a játékos a lapot, elkell döntenie, hogy „felel” vagy „mer”, és ezt hangosan a többiek tudtára kell adnia. Ennek fényében fordítja meg a kártyáját, és hajtja végre a rajta szereplő feladatot, vagy válaszolja meg a kérdést.

A helyszín tekintetében, bármi ideális ehhez a játékhoz, talán a szórakozóhelyet leszámítva, ahol a hangos zenétől nem igazán hallanátok egymás válaszát.

Természetesen van passzolási lehetőség is, ha valaki egy feladatot  komfortzónáján kívülinek érezne.

A feladatok végrehajtásához szükség lesz pár kellékre:

kelléklista a Felelsz vagy Mersz játékhoz

A „csajosest” kupon kóddal 1000 ft kedvezménnyel szerezhetitek be, ezt a fantasztikus játékot

Ne válaszd, ha...

Ha a lánybúcsú résztvevői között nagyon felszínes a kapcsolat, mert ez egy eléggé bensőséges játék, és feltételezi azt, hogy van egy mag, akik közelebbről ismerik egymást.

Ha annak néztek elébe, hogy a lánybúcsú kimerül abban, hogy kontrollálatlanul isztok és várjátok a feltehetőleg éjfélre megérkező lakk tangás chippendale- fiút.

Ha nem akarja a csapat szétdobni a játéknak az árát, akkor sajnos ebből most kimaradtok!

Azonban vigyétek magatokkal, ha...

Akkor "Felelsz vagy Mersz "?

Felelsz vagy Mersz lánybúcsú

Vigyázat! Nincs második esély…

A lánybúcsú az utolsó hajadonként töltött buli a menyasszony számára. Akár a menyasszony, akár a barátnői vagyunk, azt szeretnénk, hogy ez az este mindenkinek emlékezetes, szórakoztató és izgalmas legyen. Legtöbbünkkel azonban előfordult már, hogy egy eseménytelen, lapos, a pohár fölött a semmibe meredő lánybúcsún találtuk magunkat, ami nehezen indult be- vagy “akaratszagúvá” vált a történet. Ez rendkívül kiábrándító!

Gondolj csak bele, mire vágyunk egy lánybúcsú során? Mókára, könnyfakasztó nevetésre, pikánsságra. Ehhez programok, feladatok kellenek, ezek kiötlése viszont sok-sok idő és energia, amihez valljuk be, sokszor sem kellő szabadidőnk, sem túl nagy fantáziánk nincs.

A Felelsz vagy Mersz épp ezért született meg. Úgy működik, mint egy sármos játékmester a buli alatt. Nyugodtan rábízhatjátok magatokat: nincs más dolgotok, mint körbe ülni a társasjátékot, és máris kezdetét veszi az „éjjel-soha-nem-érhet-véget”-feeling, ami izgalmakkal és a barátságotok megpecsételésével örvendeztet meg titeket.

/a forrást ITT találod/

Bea 30 lánybúcsún tesztelte, finomította ezt a játékot, egészen addig, hogy akár önmagában erre a társasra is fellehet építeni egy komplett búcsút.

Ha, pedig egy rögtönzött lánybúcsút kell megszervezned… ez a Felelsz vagy Mersz a legjobb választás. A szállítási idő rövid, azaz akár a lánybúcsú hetén is megrendelheted, akkor is kézhez fogod kapni a buli napjáig.

Egy lánybúcsút megszervezni, összerakni, mindent a helyére igazítani, nehéz feladat. Tegyél le egy kicsit a terheidből, és bízd a hangulatot erre a játékra.

F vagy M lánybúcsú

Nincs más hátra, mint hogy beszerezd ezt a társast

A „csajosest” kupon kóddal 1000 ft kedvezménnyel szerezhetitek be, ezt a fantasztikus játékot

Hajrá, szervezésre fel! 

Apropó, milyen programot választotok a lánybúcsúra? Az Exotic Dance óra egy kiváló lánybúcsús progi.

Hogy mi ez pontosan?… Olvasd el ITT

Mischl Szabina

Rólam:

A célom ezekkel a tartalmakkal, hogy értékes információkat adjak át a lánybúcsút szervezőknek.  Gyakorlatban is használható tippekkel, tanácsokkal szeretnélek ellátni téged, hogy a barátnődnek szép emlék maradjon az utolsó hajadon bulija.

Köszönöm, hogy velem tartasz!

Várj még egy percet! 
Milyen lánybúcsút szeretnél szervezni? Ha, csak egy "elmegy" szintű bulit, akkor kattints az X-re. Ha, egy felejthetetlen testreszabott lánybúcsút, akkor iratkozz fel erre az 10 részes hírlevél sorozatra! A feliratkozással a tiéd lehet egy csomó hasznos infó, ingyen letölthető játékok, eskü, fogadalom és ötletek. Tarts velem!
Legyen az általad szervezett lánybúcsú a földkerekség legjobb bulija!

Szóljon hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

12 − tíz =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .