Vetkőzős férfi
Érdekes

Kell a lánybúcsúra táncos fiú ?

Van valami roppant kellemetlen abban amikor a színpadon egy tangabugyis izmos táncos fiú aktust imitál részeg csajokon.

Él a lánybúcsúról egy kép a fejünkben ami általában megegyezik a hollywoodi filmekben látott eseményekkel.

A menyasszony egy pár barátnőjével féktelen bulizásba kezd . Totál részegen, sikítozva vonulnak egyik szórakozóhelyről a másikra. Majd természetesen a földkerekség legjobb pasija lejt nekik egy táncot, miközben gyönyörű testét vadul szabadítja meg a ruháktól.

A magyar valóság azért ennél kicsit szolidabb (általában). A résztvevők gyakran nem ismerik egymást ahhoz elég jól , hogy teljesen kivetkőzve magukból hajmeresztő dolgokat csináljanak .

Az átlag lánybúcsú beillik egy sima péntek esti bulinak, pár partikellékkel és pár vicces feladattal kiegészítve.

Izmos férfi pózól

Chippendaleshow rövid története

Amerikában a mai napig nagy népszerűségnek örvend ez a műfaj.

1979-ben alakult egy férfiakból álló színházi együttes, akik leginkább a hölgyeket akarták megörvendeztetni. Ők nevezték magukat „Chippendal”-nek , innen a név amit ma is használunk .

Tulajdonképpen ez az alakulat legitimálta a férfi vetkőzést, mint a szórakozás egyik formáját.

Régen a táncos fiú alap volt egy lánybúcsún

Akár mennyire is azt gondolnánk, hogy nincs csajparti Chippendal nélkül a válasz, De Van. Egész egyszerűen azért, mert nem akar minden nő a lánybúcsúján egy olajos testű, csokornyakkendős férfi karjaiban vonaglani.

Mára már inkább kínosnak mondható .

Leginkább a 2000es évek elején élte ez a fajta showműsor a fénykorát. A diszkók, születésnapok, lánybúcsúk gyakori vendégei voltak a Chippendalek . De már akkor is inkább a milfek voltak azok, akik ezeket a műsorokat igazán élvezték.

A táncosok többsége is a negyvenes éveit taposta,  a kapuzárási pánik kellős közepén . Nekik természetesen imponált az , hogy megvadult, kiéhezett nők rajonganak értük.

A többség azonban készségesen engedte ezeket a csorgó nyálú hölgytársakat előre csak, hogy ne ők legyenek a kiválasztottak, akiket a táncosfiú bevon a produkcióba.

Izmos férfi

Mert hát, van valami roppant kellemetlen abban amikor a színpadon egy tanga bugyis izmos pasi aktust imitál részeg csajokon.

Megcsalásnak számít a sztripper és a táncos fiú az utolsó szabad estén ?

Ennek a kérdésnek a megválaszolását mindenkinek a saját erkölcséhez kell mérnie, jobban mondva a menyasszonyéhoz. Vannak párok akiknek belefér a kapcsolatba egy kis szemlegeltetés és vannak akik már egy likeolástol is sikítófrászt kapnak.

De ha a menyasszony búcsúján lehet táncos, akkor ez a másik félnek is jár. A vőlegénynek ugyan olyan joga van egy formás popsis , mű mellű sztrippert fogdosni.

Na igen, fordítva már nem is olyan vicces… Tévedés lenne azt gondolni , hogy ezek a táncoslányok mindent a szemnek , semmit a kéznek elvet képviselik .

Itt nyilván minden leginkább a bizalomról szól ! A pároknak egymás között kell ezt megvitatni .

Mi a dolgod szervezőként?

A lánybúcsút szervezők részéről az a legkorrektebb, ha a menyasszony eldöntheti, hogy szeretné e vagy sem .

Képzeljük el a menyasszony arcát miközben a földön fekszik és egy idegen éppen a nemi szervét dörgöli hozzá.. Persze ez lehet csak egy poén is, de ha az ünnepeltnek ez nem fér bele, akkor lehet bármilyen jó az előadás , csak egy rossz emlék marad .

Ez az este csak a menyasszonyé. Senki nem lehet önző vagy kényszeríthet rá olyan dolgokat amiket ő nem szeretne. 

A saját lánybúcsúján mindenki azt vállal be amit akar .. és ezt mindenkinek tiszteletben kell tartania!

Hajrá! Szervezésre fel! 

Apropó, hol tartasz a szervezésben? Tudod, hogy mit mikor kell elintézni? 

Kattints ide egy kis kapaszkodóért. 

Mischl Szabina

Rólam:

A célom ezekkel a tartalmakkal, hogy értékes információkat adjak át a lánybúcsút szervezőknek. Hasznos, a gyakorlatban is használható tippekkel, tanácsokkal szeretnélek ellátni téged, hogy a barátnődnek szép emlék maradjon az utolsó hajadon bulija.

Köszönöm, hogy velem tartasz!

Várj még egy percet! 
Milyen lánybúcsút szeretnél szervezni? Ha, csak egy "elmegy" szintű bulit, akkor kattints az X-re. Ha, egy felejthetetlen testreszabott lánybúcsút, akkor iratkozz fel erre az 10 részes hírlevél sorozatra! A feliratkozással a tiéd lehet egy csomó hasznos infó, ingyen letölthető játékok, eskü, fogadalom és ötletek. Tarts velem!
Legyen az általad szervezett lánybúcsú a földkerekség legjobb bulija!

Egy hozzászólás

Szóljon hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

9 + nyolc =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .